Täsmäosaajat Oy on vuonna 2017 perustettu turkulainen yritys. Haluamme auttaa varsinaissuomalaisia yrityksiä ja yhteisöjä löytämään osaavaa ja oppimiskykyistä työvoimaa. Tämän lisäksi otamme huomioon mahdolliset jatkokoulutustarpeet ja räätälöimme ne aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Toimintamme vahvuus perustuu siihen, että Turun AKK:n ja Turun ammatti-instituutin kouluttajat arvioivat opiskelijoiden osaamista säännöllisesti erilaisissa oppimistilanteissa. Kouluttajat tuntevat myös opiskelijoiden koulutustaustat ja työskentelytavat koko koulutusjakson ajalta. Tämä antaa meille vahvan tietotaidon tarjota juuri Teille sopivinta täsmäosaajaa ja tekee toimintamallistamme täysin uudenlaisen koko Suomen mittakaavassa.

Täsmäosaajat Oy:n omistaa Turun Aikuiskoulutussäätiö.

Missio

Autamme opiskelijoita, vastavalmistuneita ja muita työnhakijoita löytämään työpaikan sekä yrityksiä että yhteisöjä löytämään motivoitunutta ja oppimishaluista työvoimaa.

Visio

Vuoteen 2020 mennessä olemme erittäin merkittävä toimija Varsinais-Suomessa  ja suvereeni ykkönen toisen asteen opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden työllistämisessä, maahanmuuttajia unohtamatta.