Täsmäosaajat Oy on turkulainen, vuonna 2017 perustettu yritys, joka auttaa yrityksiä ja yhteisöjä löytämään oikeat tekijät oikeisiin työtehtäviin. Toimintatapamme on tällä hetkellä uudenlainen Suomessa.

Vahvuutemme on Turun Aikuiskoulutuskeskuksen kouluttajien säännöllinen opiskelijoiden arviointi erilaisissa oppimistilanteissa sekä todellisen osaamisen tietämys. Näin ollen voimme pidemmän kokemuksen turvin suositella kyseisiä henkilöitä työtehtäviin. Hyvin joustavilla malleilla voimme myös suunnata jatkokoulutusta yritysten tarpeiden perusteella. Palvelemme laadukkaasti varsinaissuomalaisia yrityksiä ja yhteisöjä löytämään osaavaa ja oppimiskykyistä työvoimaa.

Täsmäosaajat Oy:n omistaa Turun Aikuiskoulutussäätiö, joka hallinnoi myös Turun Aikuiskoulutuskeskusta ja Turun kesäyliopistoa.

Missio

Autamme opiskelijoita, vastavalmistuneita sekä muita työnhakijoita löytämään työpaikan sekä yrityksiä sekä yhteisöjä löytämään motivoitunutta ja oppimishaluista työvoimaa.

Visio

Vuoteen 2020 mennessä olemme erittäin merkittävä toimija Varsinais-Suomessa  ja suvereeni ykkönen toisen asteen opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden työllistämisessä, maahanmuuttajia unohtamatta.